پاورپوینت سرکه

سرکه cider
سرکه های طبیعی
سرکه های مصنوعی
سرکه های مصنوعی
اسیدیته و PH
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1017 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

پاورپوینت سرکه

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

تعریف سرکه

برای سرکه در صنایع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است. که از نقطه نظرهای مختلفی بیان گردیده اند ولی آنچه همگان بر آن نظر دارند اینست که : سرکه فراورده ایست که در نتیجه ی تخمیر الکل و سپس تخمیر استیکی مایعات قند دار در اثر فعل و انفعالات باکتریهای موجود در مایع حاصل میشود

اسامی زیادی برای سرکه وجود دارد در فرانسه Cider است در اسپانیا Sidra است در آلمان Apfelwein است در حقیقت کلمه Cider تصور می شود که از یونان یا حتی از منابع عبری سرچشمه گرفته است.

( تعریف cider )

cider می تواند به عنوان یک فرآورده تخمیری ، نوشیدنی الکلی از آب سیب تهیه شود . لغت cyder همچنین در انگلستان نشاندهنده فراورده های زیادی می باشد

ciderمی تواند دو فرآورده تقسیم شود به کنیاک (cider Brandy) یا اسیدی شده و به سرکه سیب تبدیل می شود

مراحل کلی ساخت سرکه

تهیه سرکه شامل دو مرحله است :

تبدیل مواد قندی موجود در میوه به الکل توسط قارچ
تبدیل مواد قندی به الکل اتیلیک و سپس تبدیل الکل اتیلیک به سرکه بوسیله باکتریهای اسید استیکی ( میکودرمااستی )

سرکه های طبیعی و سرکه های مصنوعی

سرکه های طبیعی : سرکه های طبیعی یا تخمیری به سرکه ای گفته میشود که در تهیه آن ها از موجودات ریز ذره بینی استفاده میشود . این سرکه ها بر حسب ماده اولیه ای که در تهیه آنها به کار گرفته میشود به انواع زیر دسته بندی میشوند:

سرکه میوه جات

سرکه مالت

سرکه شیرابه های قند دار

. سرکه الکل

. سرکه تفاله

سرکه مصنوعی : همانگونه که در تعریف سرکه آمده است به صرف اینکه ماده ای دارای 4% اسید استیک باشد آن را بعنوان سرکه نمی شناسند. بلکه تخمیر دوگانه ای را باید متحمل شده باشد.

ولی بعضی کشورها ( اتریش ) اجازه میدهند تا نام سرکه را برای رقیق شده اسید استیک تولید شده به روشهای شیمیایی قرار دهند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *