پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی

صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
روغن خام
مرحله صمغ گیری
هیدروژنا سیون
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 894 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 56

پاورپوینت بسته بندی روغن نباتی

فروشنده فایل

کد کاربری 12271

مقدمه
بخش اول :کلیات
1-1) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
2-1) ویژگی های روغن های خوراکی
1-2-1) روغن خام
3-1) تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان(سهام عام) و به ثبت رساندن آن
4-1) بازار مصرف روعنهای خوراکی
بخش دوم
مرحله صمغ گیری
1-2) مرحله خنثی سازی
2-2) هیدروژنا سیون
3-2) بی بو کردن
بخش سوم
مطا لعات فنی و اقتصادی
1-3) مین و ساختمانهای طرح
2-3) بر آورد نیروی انسانی
3-3) فرضیات طرح
4-3) جداول سرمایهگذاری ثابت طرحتصفیه روغن مایه
1-4-3) هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید
2-4-3)هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی و پشتیبانی
3-4-3) جدول هزینه های زیر بنایی
4-4-3)جدول هزینه های قبل از بهره برداری
5-4-3) جدول هزینه های نصب و راه اندازی
6-4-3) جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی
7-4-3) جدول هزینه احداث سا ختمانها
8-4-3) هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها

5-3) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
6-3) جدول سرمایه گذاری در گردش طرح تصفیه روغن نباتی
1-6-3) جدول میزان مواد و قیمت تمام شده جهت تولید 119000تن روغن در سال
2-6-3) جدول دستمزد و مزایای کار کنان در سال
3-6-3) جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال
4-6-3) جدول هزینه های انرژی در سال
7-3) میزان سرمابه در گردش جهت یک دوره سه ماهه
8-3) میزان سرمابه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی-بررسی مالی-اقتصادی
1-8-3) جدول استهلاک
2-8-3) محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید119000تن روغن نباتی
3-8-3) محاسبه نقطه سر بسر
4-8-3) محاسبات افزوده
5-8-3) صور تحساب های دستویی
1-5-8-3) صورت حساب سود و زیان
2-5-8-3) تراز نامه
9-3) باز دهی خط تولید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *